Diari Més

Successos

Enxampen a un home que volia arribar a la península amb un «entrepà sorpresa» amb 260 glans d'haixix

La Guàrdia Civil de Melilla es va adonar quan van comprovar que el seu esmorzar pesava 2,8 kilograms

Imatge d'un dels entrepans plens de haixix.

Enxampen a un home que volia arribar a la península amb un «entrepà sorpresa» amb 260 glans d'haixixGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil de Melilla ha detingut a un home de51anys que viatjava en vaixell cap aMálagacarregat amb un esmorzar «sorpresa», un entrepà ple de 260 glans d'haixix.

Segons el portaveu de la Guàrdia Civil els fets van tenir lloc durant la nit del 22 de setembre en un dels controls selectius de passatgers a un vaixell amb destíMálaga. Un vigilant es va adonar d'una anomalia en un dels controls i es va procedir a passar els equipatges per un escàner que van confirmar que l'home transportava droga. La mateixa font ha explicat que si bé en principi en obrir la maleta no s'apreciava gens d'interès, la sagacitat del guàrdia civil actuant va comportar a l'obertura de diversos entrepans que portava el seu propietariembolicatsen paper d'alumini, comprovant amb sorpresa que el seu contingut eren glans que pel seu embolcall, color i olor es corresponia clarament amb haixix.

Després de l'anàlisis, van comprovar que hi havia un total de 2,8 kilograms d'haixix repartits en 260 glans a l'interior de diversos entrepans.

L'home de51anys va ser detingut i ha passat a disposició judicial com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i tràfic de drogues.

tracking