Diari Més

Successos

Detenen a Elx (Alacant) a un fugitiu buscat per maltractaments i estafa

L'home tenia tretze ordres de detenció i ingrés a presó

Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos d'Esquadra

detenció, Mossos d'Esquadra, policia, detingutMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut a Elx (Alacant) a un fugitiu de la justícia, de 40 anys, sobre el que pesaven tretze ordres de detenció i ingrés a la presó dictades per diferents jutjats, entre elles per delictes de lesions, maltractaments en l'àmbit familiar i un gran nombre d'estafes, segons un comunicat policial.

Després de conèixer la Unitat de Delinqüència Especialitzada i Violenta adscrits a la Brigada Local de Policia Judicial de la Comissaria d'Elx que l'investigat pogués trobar-se a la ciutat, van establir un dispositiu especial que va culminar amb la detenció d'aquesta persona que porta diversos anys evadit de la justícia.

A l'arrestat, un home de 40 anys de nacionalitat espanyola i que en l'actualitat es trobava en parador desconegut, li constaven un total de 13 reclamacions judicials, 10 d'elles per delictes d'estafes, relacionades amb la compra i venda de vehicles.

Els agents van iniciar una àrdua recerca amb la finalitat de localitzar a aquesta persona, sabent la seva complexitat perquè l'investigat mostrava una mobilitat nòmada i no residia en un domicili fix.

Finalment, gràcies a les minucioses indagacions policials, els investigadors van obtenir indicis suficients i van esbrinar que la persona reclamada tenia intenció de traslladar-se a Elx per a realitzar tràmits relacionats amb la compravenda de vehicles, activitat que, conegut el seu modus operandi, presumiblement podria emmascarar la comissió d'alguna estafa.

Amb aquesta informació recopilada, els agents van organitzar un dispositiu policial que va concloure amb la localització i l'arrest d'aquesta persona, que va ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de la mateixa localitat, que va decretar immediatament el seu ingrés a la presó.

tracking