Diari Més

Demanen 20 anys de presó per a un mestre que va abusar de quatre menors «fingint que els feia pessigolles»

Feia regals i deia les respostes dels exàmens per a compensar-les

El Col·legi Las Naciones.

Demanen 20 anys de presó per a un mestre que va abusar de quatre menors «fingint que els feia pessigolles»Google Street View

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia demana 20 anys de presó per a un professor d'un col·legi de Vélez-Málaga per quatre delictes d'abusos sexuals a menors, alumnes seves, segons publica Diario SUR. L'acusat, ja sexagenari, serà jutjat en l'Audiència Provincial de Màlaga la setmana vinent per aquests fets que van tenir lloc entre els anys 2016 i 2019.

Segons el relat del Ministeri Públic al qual ha tingut accés el periòdic malagueny, el mestre, que ensenyava en el col·legi públic Las Naciones, es guanyava la confiança de les alumnes, totes menors de deu anys, durant diversos anys escolars, «prevalent-se d'aquesta relació per a causar-les indefensió i amb el clar objectiu de satisfer els seus desitjos sexuals».

La Fiscalia atribueix abusos en «innombrables ocasions» mentre les alumnes cursaven des de tercer de Primària fins a sisè.

El relat dels fets és aterridor: a una víctima se li acostava per darrere mentre estava asseguda i li feia tocaments, «mentre fingia que li feia pessigolles, romanent la menor paralitzada a causa de la por».

Amb la resta de víctimes l'actuació del docent acusat era similar, canviant, per exemple, que les asseia en els seus genolls. Totes tenien entre 8 i 9 anys quan aquell infern va començar. Per a compensar-les, feia regals o regalava les respostes dels exàmens.

Els abusos van continuar fins que una de les nenes va decidir explicar-los. La seva família ho va denunciar a la Policia i el mestre va ser detingut al novembre de 2019.

Ara s'enfronta a una petició de pena, per part de la Fiscalia, de 5 anys de presó per cada víctima, més altres deu de llibertat vigilada. A més, s'insta una inhabilitació de cinc anys per a qualsevol professió relacionada amb menors, ordre d'allunyament de les quatre menors durant 15 anys i una indemnització de 15.000 euros per a cadascuna d'elles.

tracking