Diari Més

Almenys dos morts, inclòs el tirador, i dotze ferits en un tiroteig en un supermercat dels EEUU

Empleats i clients es van amagar en sales de refrigeració

Un supermercat dels EEUU en una imatge d'arxiu.

Almenys dos morts, inclòs el tirador, i dotze ferits en un tiroteig en un supermercat dels EEUUCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una persona va morir i almenys altres dotze van resultar ferides en un tiroteig en un supermercat de la localitat estatunidenca de Collierville, un suburbi de la ciutat de Memphis, a l'estat de Tennessee, en el qual també va morir el tirador, que podria haver-se suïcidat.

Segons va informar en una roda de premsa el cap de policia de Collierville, Dale Lane, dotze ferits van ser traslladats a centres hospitalaris pròxims. Va reconèixer que alguns es troben en estat molt greu.

La policia va rebre l'avís del tiroteig a les 13.30 de dijous hora local (18.50 GMT) i va arribar al lloc (un supermercat de la cadena Kroger) pocs minuts després, va assegurar la zona i va començar a atendre els ferits i desallotjar el supermercat.

Durant el tiroteig, molts dels empleats i clients es van amagar en diferents punts del supermercat, des d'oficines a sales de refrigeració d'aliments.

Lane va assenyalar que la recerca apunta de moment a un sol tirador, que es va llevar la vida abans de ser detingut.

Visiblement afectat, el cap de policia va admetre que l'escena és «terrorífica» i aquest succés és el més greu succeït en la història d'aquesta localitat.

Lane va dir que sembla que el tirador estava, aparentment, treballant en el terrat de l'edifici.

tracking