Diari Més

Successos

Un menor fereix amb una arma blanca al seu pare a les portes del col·legi a Toledo

El jove ha estat detingut per un Guàrdia Civil fora de servei que era a la zona

Imatge d'arxiu del col·legi Condes de Fuensalida.

Un menor fereix amb una arma blanca al seu pare a les portes del col·legi a ToledoGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un menor ha atacat aquest dimecres amb una arma blanca al seu pare, de 51 anys, a les portes del col·legi públic de Fuensalida (Toledo), al qual ha causat lesions que han fet necessari el trasllat del ferit a l'Hospital Verge de la Salut de Toledo, mentre que l'agressor ha estat detingut.

Segons han informat a Efe fonts de la Delegació del Govern a Castella-la Manxa, el succés ha tingut lloc passades les 9.00 hores a les portes del col·legi públic 'Condes de Fuensalida', on el menor ha estat detingut després de l'agressió per un guàrdia civil que estava fora de servei.

Després ha acudit al lloc una patrulla de Seguretat Ciutadana de la Guàrdia Civil, que s'ha fet càrrec de la custòdia i trasllat del menor.

L'agredit ha estat atès per un metge d'urgències en el lloc de l'agressió, l'Avinguda d'Espanya, i després ha estat evacuat a l'Hospital Virgen de la Salud en una ambulància de suport vital bàsic (SVB), han indicat a Efe fonts del servei d'emergències 112, que han afegit que també s'han desplaçat fins a les portes del col·legi una UVI mòbil i agents de la Guàrdia Civil de Fuensalida.

tracking