Diari Més

Successos

Mor un genet de 16 anys després de ser trepitjat pel seu cavall quan preparava una competició

El cavall va colpejar amb la ferradura d'una pota el cap del jove i li va causar lesions d'extrema gravetat

Imatge del genet.

Mor un genet de 16 anys després de ser trepitjat pel seu cavall quan preparava una competicióFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove alacantí de 16 anys considerat una prometedora figura del Domatge ha mort després de diversos dies ingressat a l'hospital La Fe de València a conseqüència d'una caiguda del cavall.

El jove, que també formava part activa de l'associació de Moros i Cristians del barri d'Altozano de la ciutat d'Alacant, es va accidentar divendres passat a València quan preparava un concurs de Domatge en aquesta província.

La presidenta de l'associació de Moros i Cristians d'Altozano, Miriam Parodi, que és amiga personal de la família, ha informat a Efe que el cavall que muntava la víctima, J.H., va relliscar durant l'entrenament i va provocar la caiguda del genet.

Encara que en principi va semblar una caiguda sense més importància, en aixecar-se el cavall va colpejar accidentalment amb la ferradura d'una pota davantera el cap del jove i li va causar lesions d'extrema gravetat.

El genet va ingressar d'urgència a l'hospital La Fe de València i va ser intervingut quirúrgicament en dues ocasions fins que dimarts passat va morir.

El cos va ser traslladat ahir fins a la seva ciutat natal, Alacant, on ha estat vetllat i ja incinerat a l'espera que les seves restes siguin portades al Rocío (Huelva) per desig de la família.

Tant l'entorn del menor com en el seu col·legi i en l'associació de Moros i Cristians, on protagonitzava el domatge davant de les esquadres, ha causat una profunda commoció el fatal accident, com es va reflectir en la presència multitudinària durant la vetlla en el tanatori d'Alacant.

tracking