Diari Més

Judicial

Ingressa a presó l'autor de quatre robatoris violents a establiments comercials de l'Hospitalet de Llobregat

L'home intimidava els treballadors amb una arma blanca per endur-se els diners de la caixa registradora

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos van detenir dijous passat un home com a presumpte autor de quatre robatoris amb violència i intimidació. El detingut té 39 anys i és veí de l'Hospitalet de Llobregat, qui ha ingressat a presó per aquests fets. La investigació es va iniciar a principis de setembre quan es va tenir coneixement d'un robatori amb violència i intimidació en una òptica a l'Hospitalet de Llobregat. Un home va entrar a l'establiment quan estava obert al públic i va intimidar els treballadors amb la intenció d'endur-se els diners de la caixa registradora. En només cinc dies es van produir tres robatoris més amb violència –en un centre de bronzejat, una pizzeria i una botiga de roba- i intimidació a diferents establiments comercials de la mateixa ciutat.

El lladre sempre actuava de la mateixa manera: en horari d'obertura intimidava els treballadors amb una arma blanca amb l'objectiu d'endur-se els diners de la caixa registradora.

Gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat i les gestions d'investigació, els agents van obtenir una acurada descripció física del presumpte autor. Amb aquesta informació, les dotacions policials van fer diversos dispositius específics per tal d'identificar-lo i localitzar-lo. Finalment, el 16 de setembre el van localitzar i detenir en una estació de metro de l'Hospitalet de Llobregat.

L'arrestat, amb tres antecedents policials, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Una imatge enregistrada per les càmeres de seguretat on es pot veure el detingut.

Ingressa a presó l'autor de quatre robatoris violents a establiments comercials de l'Hospitalet de LlobregatMossos d'Esquadra

tracking