Diari Més

Successos

El misteri d'una dona que no recorda qui és causa neguit a Croàcia

No recorda d'on prové i com va arribar a aquest lloc gairebé inaccessible

Imatge de la dona trobada en una illa croata.

El misteri d'una dona que no recorda qui és té Croàcia amb neguitWikipedia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona que no recorda qui és ni d'on és ha estat trobada en una illa del nord de Croàcia, segons va informar la policia, que com a única pista indica que parla perfecte anglès.

La dona va ser trobada fa nou dies desorientada en un paratge molt poc accessible de l'illa de Krk, la qual cosa afegeix nous interrogants a la situació.

«La persona accidentada havia passat la nit en la costa i la trobem amb lesions lleus i desorientada. Sortim a rescatar-la amb 12 persones i tres vehicles», ha explicat aquest dimarts el Servei Croat de Rescat a les Muntanyes (HGSS).

Uns crits de socors en anglès van alertar un pescador, que va alertar el HGSS i aquest va posar en marxa un rescat i un trasllat en llitera fins a una ambulància.

La dona té uns 60 anys, mesura 165 centímetres, té cabell ros fins a les espatlles i estava vestida amb pantalons negres i una samarreta blava fosca amb ratlles blanques, i caputxa.

De moment no recorda d'on prové i com va arribar a aquest lloc gairebé inaccessible.

Fins ara tampoc s'ha sabut de ningú que hagi denunciat la desaparició d'una persona amb aquestes característiques ni tampoc ningú sembla haver-la vist abans en un hotel o un allotjament privat a Croàcia.

La policia ha trobat la seva motxilla, amb coses personals i un moneder buit prop del lloc on va ser rescatada, però no hi ha cap documentació que la identifiqui.

La rescatada es troba bé en un hospital de Krk mentre els metges practiquen diverses proves per a conèixer el motiu i l'abast de la seva amnèsia.

tracking