Diari Més

Successos

Una nena cau a un pou de 8 metres a Madrid i només es fractura un canell

Els fets van tenir lloc mentre la menor jugava amb unes amigues en una zona de jardins

Imatge d'arxiu d'una ambulància.

Imatge d'una ambulància.Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una nena d'11 anys ha caigut aquesta tarda a Madrid a un pou de 8 metres de profunditat i només ha sofert la fractura d'un canell, encara que ha estat ingressada a l'hospital amb pronòstic reservat, han informat fonts d'Emergències Madrid.

La nena estava jugant amb unes amigues i va caure accidentalment en el pou, de conduccions elèctriques, en cedir la tapa del pou, situat en una zona enjardinada de difícil accés.

Els fets han tingut lloc quan, pel que sembla, la nena d'11 anys i altres menors es trobaven jugant, han saltat una tanca i s'han despenjat per unes plantes enfiladisses a la zona del pou, que es troba en desnivell respecte a la vorera.

En saltar sobre la tapa del pou aquesta va cedir i la nena va caure al seu interior, amb una profunditat de 8 metres.

Els bombers de l'Ajuntament de Madrid van acudir immediatament al lloc i van rescatar a la nena.

Una vegada fora, va ser atesa pels serveis sanitaris i en principi només es va detectar que patia la fractura del canell esquerre.

No obstant això, va ser traslladada a l'Hospital del Niño Jesús per a la realització de proves posteriors, per la qual cosa el seu pronòstic és reservat.

Els bombers han cobert de nou el pou per a evitar qualsevol accident, mentre que la policia municipal investiga el succés.

tracking