Diari Més

Successos

Dos motoristes morts a Lleida atropellats per un conductor begut i drogat

L'home va fugir, però va ser detingut dos quilòmetres del lloc dels fets

Pla detall de les ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

SEM, ambulancia, emergències, successosACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues persones que circulaven en una moto a l'altura de Lleida han mort aquesta passada nit en ser atropellades per un vehicle el conductor del qual estava begut i drogat i que va ser detingut a dos quilòmetres del lloc del succés després de donar-se a la fugida.

Els Mossos han informat aquest dissabte en un comunicat que el succés ha tingut lloc sobre les onze de la nit en l'autovia A-22, a l'altura de Lleida.

Sobre aquesta hora, una patrulla dels Mossos que feia labors de seguretat ciutadana es trobava en una gasolinera situada en la N-240, paral·lela a l'autovia, on van observar com un vehicle circulava per la A-22 en sentit Lleida a molt poca velocitat i amb un soroll compatible amb una roda punxada.

Els mossos van accedir llavors a l'autovia i van parar el vehicle en elCamídelRomànic. Una vegada estacionat, van comprovar que el cotxe presentava un fort cop en la part davantera, li faltava la matrícula i el para-xocs, i tenia una roda punxada.

Els agents van comprovar també que en el vehicle només viatjava el conductor, que presentava símptomes evidents d'anar sota els efectes d'alguna substància.

Efectius de la unitat policial deTrànsitvan practicar al conductor les corresponents proves, que van detectar una taxa d'alcoholèmia de 0,83 mil·ligrams per litre, tres vegades més del permès, així com el consum d'algun tipus de droga.

Mentre es realitzaven aquestes gestions, un conductor es va parar en el lloc i els va explicar que en l'autovia A-22, a uns dos quilòmetres, s'havia produït un accident.

En arribar al lloc indicat, els policies van trobar dues persones mortes i restes de la seva motocicleta. També van trobar la matrícula del vehicle que s'havia donat a la fugida.

Les primeres hipòtesis del cas apunten al fet que el conductor hauria provocat l'accident mortal i després hauria seguit la marxa durant un parell de quilòmetres, fins que va ser interceptat pels Mossos.

El detingut és un home de 38 anys, nacionalitat espanyola i veí de Lleida, al qual se li imputen dos homicidis per imprudència greu, conduir sota els efectes de l'alcohol i les drogues, i omissió del deure de socors.

Les víctimes mortals són J.L.M., un home de 41 anys, i M.M.F, una dona de 39, els dos veïns de Lleida.

El detingut passarà en les pròximes hores a la disposició del jutjat de guàrdia de Lleida.

En aquest succés van intervenir, a més de les patrulles dels Mossos, tres dotacions de Bombers i tres ambulàncies i un equip d'assistència psicològica del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

tracking