Diari Més

Successos

Detingut a Madrid l'home acusat de matar a punyalades a la seva parella a la Corunya

El fill de la víctima va trobar es cadàver i va apuntar a la parella de la seva mare com autor del crim

Imatge d'un vehicle de la Policia Nacional.

policia nacionalPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'home de 48 anys que presumptament va matar a punyalades a la seva parella de 52 de la Corunya va ser detingut dijous en un hostal del centre de Madrid on s'allotjava, segons han informat a Efe fonts de la investigació.

Aquest home, de nacionalitat espanyola i que té antecedents per violència masclista a altres dues dones, va ser arrestat a les vuit de la tarda en un hostal situat al número 22 del carrer deSagasta.

Després de ser detingut va comparèixer davant els agents del Grup d'Homicidis a la Prefectura Superior de Policia de Madrid.

El crim va ocórrer sobre les dues de la matinada d'aquest dijous, quan el fill de la dona assassinada, Mónica Marcos, va telefonar al 091 per a alertar que l'havia trobat sense vida en una habitació del seu habitatge, situada al carrer de JuanDarribaal barri d'OBirloquede la Corunya.

El jove va apuntar a la parella de la seva mare com autor del crim, ja que tots dos havien tingut una forta discussió feia dies, encara que no constaven denúncies prèvies.

Agents de la brigada provincial de la Policia Judicial es van personar al lloc dels fets i van activar un dispositiu de cerca per a localitzar al suposat homicida en entendre que hi havia «indicis» que es tractés d'un delicte de violència masclista.

tracking