Diari Més

Successos

Denuncia la desaparició del seu fill menor amb discapacitat després de deixar-lo amb la seva mare

La dona es troba ingressada en un centre psiquiàtric

Imatge d'un vehicle de la Policia Nacional.

policia nacionalPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Morón de la Frontera (Sevilla), A.A.B., ha denunciat davant la Policia Nacional la desaparició del seu fill de 14 anys, que sofreix discapacitat sensorial, després de portar-l'hi la seva mare diumenge passat i ser interceptada a Madrid ja sense el nen en el cotxe, que va ser vist per última vegada el diumenge a Talavera de la Reina (Toledo).

Segons ha explicat a EFE el denunciant i s'explica en la denúncia a la qual ha tingut accés EFE, la mare del menor, que sofreix una malaltia mental -segons el pare-, va ser interceptada en el control de la Guàrdia Civil, on van apreciar una actitud «estranya» en la dona, per la qual cosa es van posar en contacte amb la filla gran, de 19 anys, qui va preguntar si viatjava el seu germà amb ella.

Quan la Guàrdia Civil li va comunicar que viatjava sola, la filla ho va posar en coneixement del seu pare, que va posar una denúncia davant la policia de la desaparició del menor.

El pare sol ha tingut referència que la dona es va poder allotjar amb el nen la nit del diumenge en un hotel de Talavera de la Reina (Toledo), d'on va marxar abans de les 7.00 hores, sense que encara hagués arribat el recepcionista, segons explica en la seva denúncia.

Mentrestant, els agents de policia van realitzar un registre de la casa familiar de Morón, comprovant que havia estat buidada de mobles, mentre que alguns veïns van dir que havien vist com la mare tirava alguns dels mobles i estris de l'interior de l'habitatge.

La dona es troba ingressada en un centre psiquiàtric de la província de Segòvia, sense que en cap moment hagi sabut explicar on està el seu fill millor, segons ha explicat el pare.

L'associació «SOS Desapareguts» ha publicat a les xarxes socials un cartell alertant de la desaparició d'aquest noi, ha donat la qualificació de «risc extrem», i aporta característiques del mateix, com que mesura 1,70 metres, que té cabells negres i curts, ulls negres i mobilitat reduïda per la seva malaltia.

tracking