Diari Més

Successos

Un jove trans denúncia una agressió a València amb cops de puny i puntades

La Policia Nacional ha obert una recerca per a esclarir les circumstàncies del succés

El jove trans de 21 anys va fer pública a les seves xarxes socials l'agressió.

Un jove trans denúncia una agressió a València amb cops de puny i puntadesEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove trans ha presentat una denúncia davant la Policia Nacional de València per una agressió per part d'un home que li va propinar cops de puny i puntades que li van causar hematomes en diverses parts del cos, ocorreguda la matinada del dimarts a l'avinguda Blasco Ibáñez d'aquesta ciutat.

Els fets van succeir a les 3.30 hores i el jove agredit va presentar dimarts a la nit una denúncia per lesions, segons han confirmat fonts policials.

El jove trans de 21 anys va fer pública a les seves xarxes socials l'agressió que va sofrir per part d'un altre jove després de cridar-los «guapis» -el presumpte agressor estava amb un grup de persones- i aquest va entendre que li deia «marieta», segons publica el diari Levante-EMV i ha comptat l'agredit també a la radiotelevisió valenciana À Punt.

La Policia Nacional ha obert una recerca per a esclarir les circumstàncies del succés i localitzar al presumpte agressor.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mostrat el suport de la societat valenciana al jove i ha qualificat de «insuportable» l'«escalada de violència contra el col·lectiu LGTBI».

Puig ha assenyalat en xarxes socials que «la resposta a aquesta escalada de violència contra el col·lectiu LGTBI ha de ser una qüestió d'Estat». «Vull enviar tot el suport de la societat valenciana a Axel, estem al teu costat i som molts més», ha manifestat.

La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, també s'ha pronunciat en afirmar que és «intolerable aquesta agressió i repugnant l'ona d'odi», i assegura que València és una ciutat oberta, tolerant, lliure i diversa i «no hi ha cabuda per a aquesta barbàrie, ni avui ni mai», ha publicat en Twitter.

tracking