Diari Més

Successos

Ferit un mosso d'una perdigonada en una trampa que havia a un cultiu de marihuana

Els agents estaven desmantellant una plantació a Alcoletge, Lleida

Imatge del parany.

Ferit un mosso d'una pedigonada en una trampa que havia a un cultiu de marihuanaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un sergent dels Mossos d'Esquadra ha resultat ferit lleu en una cama en rebre una perdigonada que s'ha disparat mitjançant un mecanisme casolà amagat com un parany en una plantació de marihuana a Alcoletge (Lleida) que la policia anava a desmantellar.

Segons han informat a Efe fonts pròximes al cas, els fets han passat a primera hora del matí d'aquest dimecres a Alcoletge, on diversos agents dels Mossos d'Esquadra, alguns de la unitat ARRO de suport en ordre públic, s'han desplegat per a desmantellar una plantació de marihuana.

Un dels agents de l'ARRO ha activat sense voler un parany que hi havia a la plantació i ha resultat ferit lleu en una cama per una perdigonada en el seu bessó dret.

En concret, segons les fonts, el parany consistia en un mecanisme casolà mitjançant un cordill lligat a un extrem d'un tub, on un disparador ha propulsat un cartutx de caça.

El cartutx que ha sortit propulsat tenia en el seu interior una vintena de perdigons, que han impactat en el bessó del sergent, segons les fonts.

El sergent ferit ha estat traslladat pels seus companys cap a un camí pròxim a la plantació, on una ambulància li ha evacuat a un centre mèdic per a atendre-li.

Els Mossos han activat als Tedax en la plantació, on han localitzat almenys altres quatre dispositius amb tubs casolans amb cartutxos, segons les fonts.

tracking