Diari Més

Successos

Condemnat a 11 anys de presó un home per abusar contínuament la filla de la seva dona

El condemnat, que és argentí i no té antecedents penals, tindrà prohibit acostar-se o comunicar-se amb la víctima durant disset anys

Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'Esquadra, detenció, detingut, manilles, autor, delicte, robatoriMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Audiència Provincial de Castelló ha condemnat a 11 anys i un dia de presó un home de 40 anys d'edat per un delicte continuat d'abús sexual que va practicar sobre la filla de la seva dona, menor de 16 anys quan es van produir els fets.

El condemnat, que és argentí i no té antecedents penals, tindrà prohibit acostar-se o comunicar-se amb la víctima durant disset anys i estarà sotmès a sis anys de llibertat vigilada amb posterioritat a la pena privativa de llibertat.

A més, haurà d'indemnitzar a la menor amb 12.000 euros per danys morals i seqüeles, i fer front a les costes del procés.

Segons consta en la sentència, feta pública pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, el condemnat va abusar de la nena des que aquesta tenia 5 anys fins a juny de 2019.

Els episodis d'abusos «solien produir-se quan la seva mare no era a la casa o quan aquesta s'anava a dormir, i tenien per escenari bé en el llit matrimonial, bé en el sofà del saló, també quan anaven a la platja sense que els acompanyés la seva mare, a l'interior del cotxe i en el traster d'un domicili».

Aquests fets es van succeir fins a juny de 2019, «en què, per causa de ser Testimonis de Jehová i voler batejar-se per tal ritu, van convenir que no tornarien a succeir», afegeix la fallada.

«No obstant això -segons recull la sentència-, al gener de 2020, l'acusat la va tornar a requerir per a una fel·lació amb el pretext que coneixia una cosa important que l'afectava, en concret unes fotos íntimes, la qual cosa va portar a la menor a contar el que succeïa a una amiga del centre escolar al qual assistia i finalment a part del professorat del mateix centre, provocant així la denúncia dels fets».

tracking