Diari Més

Successos

Detingut un negacionista de la covid que va fer més de cent pintades a Màlaga

Els danys ascendeixen a més de 25.000 euros i se l'acusa d'un presumpte delicte de danys continuat

Una de les pintades del negacionista.

Detingut un negacionista de la covid que va fer més de cent pintades a MàlagaCPN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un negacionista de la covid-19 ha estat detingut a Màlaga per la Policia després de suposadament haver efectuat més d'un centenar de pintades en façanes de gran grandària en immobles amb missatges sobre aquesta pandèmia com «No hi ha covid-19» o «No hi ha virus».

El perjudici causat ascendeix a més de 25.000 euros i se l'acusa d'un presumpte delicte de danys continuats, que es concentren en els barris de Caputxins, El Molinet i El Ejido, en la capital malaguenya, segons ha informat aquest dilluns la Comissaria Provincial del Cos Nacional de Policia.

L'arrestat, de 70 anys, va realitzar també pintades amb les frases «El virus està en la tele» o «¿Eres telecreyente?», que van ocasionar malestar entre els veïns i que van aconseguir també a establiments i col·legis.

Gràcies a la col·laboració dels veïns, els agents van poder delimitar la zona d'actuació, obtenir dades identificatives del presumpte autor dels fets i esbrinar comprava el material per a les seves pintures.

Aquest operatiu, desenvolupat per la Brigada Provincial d'Informació, ha durat diverses setmanes fins que ho han pogut identificar, localitzar i detenir a qui és veí d'un dels barris on actuava.

tracking