Diari Més

Successos

Detingut per matar amb un ganivet al fill de la seva parella a Cartagena

El jove de 21 anys va morir de manera fulminant i no va poder ser reanimat per les emergències mèdiques

Els fets van tenir lloc el passat dijous a un barri de Cadis

La Policia Nacional irromp en un pis equivocat en una operació i immobilitza a la seva habitantCNP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de 21 anys ha mort a Cartagena després de ser apunyalat en el coll per la parella de la seva mare, un home de 41 anys que ha estat detingut, durant una renyina en un domicili del Barri de la Concepció.

Fonts policials han assenyalat a EFE que els fets van ocórrer passades les 23.10 hores d'aquest dissabte en un habitatge del carrer Virgen del Romero, quan es va iniciar una discussió entre la víctima, de nacionalitat romanesa, i la seva mare, de 38 anys i que va resultar ferida.

Pel que sembla, la parella de la dona va retreure al jove el to de veu que estava usant amb la seva mare, entaulant-se una discussió entre tots dos que va concloure amb l'home, de nacionalitat espanyola, clavant-li un ganivet en el coll al fill de la seva parella, que es va dessagnar i va morir de manera fulminant.

El 112 va rebre diverses trucades de residents en el mateix carrer en les quals informaven que s'estava produint una baralla amb crits a l'interior d'un domicili. Posteriorment, els veïns van comunicar que un jove havia resultat ferit greu a conseqüència d'una agressió amb arma blanca.

Al lloc es van mobilitzar patrulles de la Policia Local de Cartagena, els qui van sol·licitar assistència sanitària per al jove i la seva mare, per la qual cosa van acudir dues unitats mòbils d'emergències amb sanitaris de la Gerència d'Urgències i Emergències Sanitàries 061.

Els facultatius no van poder salvar la vida del jove, que va morir a conseqüència de les greus ferides rebudes en el coll.

Mentrestant, la mare va ser estabilitzada i traslladada a l'hospital Saint Lucia de Cartagena, on, segons les fonts policials, està a l'espera de rebre l'alta mèdica.

Les mateixes fonts han assenyalat que el detingut va ser portat a la comissaria de Policia Nacional a Cartagena per una patrulla de la Policia Local, on roman arrestat a l'espera de passar a disposició judicial acusat d'un delicte d'homicidi.

El cos del jove ha estat traslladat a l'Institut Anatòmic Forense de Cartagena per a practicar-li l'autòpsia, previsiblement aquest dilluns.

tracking