Diari Més

Successos

400 vehicles identificats en una cursa il·legal en un polígon de Llinars on alguns joves han malmès un cotxe dels Mossos

Un dispositiu d'ordre públic i Trànsit desallotja la zona i posa 52 sancions per incomplir les normes anticovid

Imatge d'arxiu d'una comissaria dels Mossos d'Esquadra.

mossos, comissaria,Mossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Centenars de joves s'han concentrat al polígon industrial Llinars Parc, coincidint amb la festa major de Llinars del Vallès (Vallès Oriental), per fer botellot, carreres, derrapatges i conducció temerària amb els seus vehicles. Els Mossos d'Esquadra han rebut diverses trucades alertant de la concentració cap a la una de la matinada i hi han enviat diverses dotacions. Part dels concentrats ha respost de manera agressiva colpejant i tirant objectes contra els cotxes patrulla. La policia ha muntat un dispositiu perimetral a la zona amb antidisturbis, efectius de Seguretat Ciutadana i Trànsit per controlar la mobilitat i desallotjar la zona. L'operatiu ha acabat amb 400 vehicles identificats i 52 sancions per incomplir les mesures anticovid.

La policia treballa ara en l'anàlisi de les imatges per poder identificar les persones que han colpejat i llançat objectes contundents contra els cotxes policials. L'agressió als vehicles dels Mossos ha estat difosa a través de les xarxes socials.

Desallotgen botellots multitudinaris a Barcelona

Un cap de setmana més, els Mossos i la Guàrdia Urbana de Barcelona han desallotjat botellots multitudinaris a la capital catalana. Els Mossos han hagut d'actuar a la plaça Terenci Moix i a les platges de Sant Miquel i del Somorrostro, on es feien concentracions festives.

tracking