Diari Més

Successos

A presó després de disparar diverses vegades a la finestra d'uns veïns a Zaragoza

Se li ha imputat un delicte de tràfic de drogues

Imatge d'arxiu d'una pistola Glock.

Dissenyen a Espanya una pistola que només pot disparar l'agent autoritzatPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 39 anys ha ingressat a la presó després de ser detingut a Zaragoza per disparar diverses vegades amb una pistola cap a la finestra d'uns veïns, en un edifici del barri de les Fuentes, i al qual, en el curs de la recerca, se li ha imputat també un delicte de tràfic de drogues.

Els fets, segons informen des de la Prefectura Superior de Policia, van succeir entorn de les 23.20 hores del passat dimecres, 1 de setembre. Un matrimoni va telefonar al 091 perquè un veí del seu mateix carrer havia disparat amb una arma de foc cap a la seva finestra en almenys dues ocasions.

Els agents van localitzar al presumpte autor dels trets quan aquest sortia del seu portal, situat en el mateix carrer que el de les víctimes, i va ser detingut i traslladat a dependències policials, on es va fer càrrec de la recerca la Brigada Regional de Policia Judicial.

Fruit d'aquesta recerca i de la presa de declaració del matrimoni que havia estat víctima de les amenaces es va desprendre la presumpta participació del detingut en un delicte de tràfic de drogues.

Segons van declarar les víctimes, moments abans de rebre les amenaces i els trets havien acudit a casa del presumpte autor per a recriminar-li que hagués subministrat marihuana al seu fill, motiu pel qual es va sol·licitar ordre de registre en el domicili, on els policies van trobar l'arma amb la qual es van fer els trets, altres dues armes de foc simulades i gran quantitat d'armes blanques, ballestes, arcs, fletxes, matxets i punys americans.

També van localitzar, amb la col·laboració de gossos, diferents substancies estupefaents: 300 grams despeed, 640 de marihuana, 10 d'haixix i 13 pots de Viagra, així com bàscules i útils per a la preparació i venda de la droga, i més de 2.000 euros en efectiu.

Agents de la Brigada Provincial de Policia Científica van comprovar que els trets en la finestra s'havien fet amb una arma de perdigons.

El detingut, que compta amb més d'una dotzena d'antecedents, va ser conduït fins al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia durant la tarda del divendres, i el jutge, una vegada sentida la seva declaració, va decretar el seu ingrés a la presó.

tracking