Diari Més

Successos

Detinguts tres homes per agredir violentament un grup de joves en una discoteca de Barcelona

Els Mossos van poder identificar als presumptes agressors gràcies a les imatges gravades amb telèfons mòbils

Imatge d'arxiu de dos agents dels Mossso d'Esquadra.

Els Mossos d'Esquadra detenen un home al Baix Penedès per quatre delictes d'abusos sexualsMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes que van agredir violentament a un grup de cinc joves el mes de juny passat a l'exterior d'una discoteca situada en el districte de l'Eixample de Barcelona, enmig d'una baralla.

Segons informa aquest divendres la policia catalana, un dels detinguts està sent investigat com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa per donar una puntada al cap d'un dels joves, que va quedar inconscient i que li podia haver causat la mort.

Els altres dos detinguts estan acusats d'un delicte de lesions i de robatori amb violència.

Els presumptes agressors tenen entre 19 i 23 anys d'edat, dues d'ells són de nacionalitat espanyola i un tercer és d'origen marroquí.

Els fets en qüestió es van produir el passat 27 de juny sobre les 03.30 hores de la matinada a la sortida d'un local d'oci nocturn de Barcelona, just després que tanqués.

Sense motiu aparent, un grup de quinze persones va començar a increpar i a agredir a un altre grup més reduït, format per tres nois i dues noies, mentre esperaven un taxi.

Els agressors van actuar amb molta violència i van utilitzar fins i tot cadenes que portaven damunt i ampolles de vidre que havia agafat d'un contenidor pròxim.

Quan algunes de les víctimes estaven en el sòl, i malgrat la seva indefensió, els detinguts van continuar colpejant als joves.

A conseqüència de l'atac, algunes de les víctimes van sofrir lesions de diversa consideració, i un dels nois va rebre una forta puntada al cap, que el va deixar inconscient i que va posar la seva vida en perill.

Els detinguts, a més, van aprofitar la confusió creada amb l'agressió per a robar les carteres i els mòbils a algunes de les víctimes i, poc després, van fugir del lloc.

Els Mossos van poder identificar als presumptes agressors gràcies a les imatges gravades amb telèfons mòbils.

Després de la detenció, que va tenir lloc el passat 31 d'agost, els tres homes van passar a disposició judicial, i han quedat en llibertat amb càrrecs.

tracking