Diari Més

Successos

Detinguts per difondre vídeos sexuals d'una amiga sense el seu consentiment

La dona de 32 anys va enviar de manera lliure i voluntària fotos i vídeos de caràcter íntim a un amic seu

Imatge d'arxiu de la

policia nacional, cotxePolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a Granada dos homes de 37 i 42 anys acusats de difondre a través de les xarxes socials fotos i vídeos de contingut sexual d'una amiga sense el seu consentiment.

Els detinguts, que han quedat en llibertat amb càrrecs pendents de judici, tenen antecedents policials com a presumptes autors d'un delicte de revelació de secrets, i un d'ells a més per coaccions, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

La recerca va començar després que la Policia rebés la denúncia d'una dona de 32 anys a mitjan passat mes d'agost en la qual manifestava haver enviat de manera lliure i voluntària fotos i vídeos de caràcter íntim a un amic seu.

Segons el seu relat, mesos més tard va rebre una sèrie de missatges que li van fer pensar que les fotos i vídeos havien estat difoses a través de les xarxes socials.

Entre les persones que van contactar amb la víctima a través de les xarxes socials o missatgeria instantània estava la seva exparella, que li va dirigir paraules denigrants i li va dir que moltes persones en el barri havien vist els seus vídeos.

Durant el transcurs de la recerca va ser identificat l'amic de la víctima i primer receptor de les fotos i vídeos, un home de 37 anys que hauria estat el primer difusor d'aquests arxius entre el seu grup d'amistats.

Ha estat imputat com a presumpte autor d'un delicte de revelació de secrets atès que no comptava amb l'autorització expressa de la víctima per difondre el material.

El segon dels detinguts, un home de 42 anys i amic de l'exparella de la víctima, va enviar a la dona diversos missatges a través d'una coneguda xarxa social informant-lo que havia vist els vídeos protagonitzats per ella i sol·licitant-li el seu número de telèfon.

Una vegada va aconseguir el número, li va demanar insistentment mantenir relacions sexuals amb ell, i ella es va negar en moltes ocasions.

El presumpte autor va realitzar nombroses trucades telefòniques que la víctima va rebutjar, fins que uns dies més tard va rebre una en la qual li amenaçava amb la difusió dels vídeos si no atenia els seus requeriments de mantenir relacions sexuals amb ell.

Aquesta persona ha estat imputada també per un delicte de coaccions.

tracking