Diari Més

Policial

Detingut per besar i tocar a dos menors en un carrer de Logronyo

Una veïna que passejava al seu gos i va veure que un home agafava a les dues víctimes per les espatlles

Imatge d'un vehicle de la Policia Nacional.

policia nacionalPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a un home de 39 anys com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual a dues menors d'edat, de 13 i 14 anys, que estaven en un carrer de Logronyo i a les quals va besar i va tocar el glutis i les cuixes sense el seu consentiment.

El succés va ocórrer a les 00.30 hores del passat dissabte, 28 d'agost, al carrer Madre de Dios, des d'on la Policia va ser alertada per una veïna que passejava al seu gos i va veure que un home agafava a dues noies per les espatlles mentre les tocava i intentava besar.

Aquesta veïna es va acostar a les dues joves per ajudar-les, moment en el qual l'home va abandonar el lloc precipitadament en ser enxampat 'in fraganti', ha detallat la Prefectura Superior de Policia de La Rioja en una nota.

Les víctimes van manifestar que estaven assegudes a l'entrada d'un dels portals del carrer Madre de Dios quan se'ls va acostar un home de mitjana edat per demanar-los paper per a fer-se un cigar.

En aquest moment, van relatar, l'home va aprofitar per donar-los a totes dues dos petons a les galtes, per la qual cosa les menors es van aixecar del terra mentre que l'ara detingut intentava abraçar-les, els tocava el gluti, la cuixa i les cames.

Després, les va agafar de l'espatlla, moment en el qual va aparèixer una dona, que va preguntar si els passava alguna cosa, per la qual cosa l'home va abandonar el lloc i van avisar a la Policia Nacional.

Els agents van localitzar i van identificar als voltants del passeig de la Constitución a un home de 39 anys amb les mateixes característiques facilitades per les denunciants, per la qual cosa va ser detingut en ser reconegut per les víctimes sense cap mena de dubtes.

El presumpte agressor és d'origen marroquí, veí de Cendrer (La Rioja); li consten sis antecedents policials per diferents delictes i no presenta cap mena de malaltia degenerativa o patologia que pugui disculpar el seu comportament i autoria d'aquest delicte, segons la mateixa font.

tracking