Diari Més

Successos

Detingut el suposat autor de l'atracament a punyalades a una farmàcia de Barcelona

L'empleat es va resistir a l'intent d'atracament i es va llançar contra el lladre

Imatge d'arxiu de dos agents dels Mossso d'Esquadra.

Els Mossos d'Esquadra detenen un home al Baix Penedès per quatre delictes d'abusos sexualsMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han detingut al suposat autor de l'atracament, divendres passat, a una farmàcia en el barri de Montbau de Barcelona, on va propinar diverses punyalades a un empleat, que va resultar ferit lleu, quan aquest va intentar evitar que s'emportés la recaptació.

Segons han informat aquest dimecres a Efe fonts policials, el detingut, que va ser arrestat cap a les 22.00 hores d'anit, és un jove de 27 anys i nacionalitat espanyola, que acumula 18 antecedents i s'investiga si pot estar involucrat en altres robatoris violents en els últims dies en la capital catalana.

L'atracament va ocórrer cap a les 14.40 hores del passat divendres quan un home va entrar en la farmàcia amb un casc de motocicleta posat i va demanar a l'empleat que es trobava allí que li lliurés tots els diners que hi hagués, amenaçant-li a ell i a altres tres clients amb una navalla.

L'empleat es va resistir a l'intent d'atracament i es va llançar contra el lladre, que li va assestar diverses punyalades abans de fugir del lloc.

El treballador de la farmàcia va haver de ser traslladat a un centre hospitalari per a ser atès de les ferides que va rebre, especialment en un braç, encara que totes elles de caràcter lleu.

tracking