Diari Més

Successos

Multen amb 15.000 euros el músic que va escopir alcohol al públic en un local de Torremolinos

Les imatges es van difondre per les xarxes socials

La Junta d'Andalusia analitza les imatges difoses en xarxes per a depurar responsabilitats mentre l'alcalde de la ciutat anuncia més controls

La policia investiga a una guingueta de Torremolinos on un DJ va escopir alcohol als assistents

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El músic que va escopir alcohol al públic en un local de Torremolinos (Màlaga) a l'agost de 2020, unes imatges que es van difondre a través de les xarxes socials, ha rebut una multa de 15.000 euros, la mateixa xifra amb la qual ha estat sancionat l'establiment on es van produir els fets.

Fonts pròximes al cas han informat aquest dilluns a Efe que l'expedient sancionador obert en tenir-se coneixement del succés va proposar per al músic del grup Els Castissos i per a l'establiment la màxima sanció possible per a cadascun d'ells, que era de la citada quantitat.

La xifra ja ha estat satisfeta pel músic, mentre que els responsables de l'establiment, el quiosquet Kokun Ocean Club, han presentat al·legacions, segons ha avançat la Cadena Ser i ha confirmat Efe de les citades fonts.

Quan es va produir la difusió del vídeo, l'Ajuntament de Torremolinos va ordenar el tancament cautelar durant quinze dies del citat establiment al no haver-se guardat les mesures preventives contra el coronavirus.

tracking