Diari Més

Successos

Evacuat a Mallorca un menor en estat greu després que xoqués el ferri on viatjava contra un illot a Eivissa

Un helicòpter va haver de traslladar a dos ferits de major gravetat i 6 més lleus directament a l'hospital

Imatge del vaixell embarrancat a l'illot.

Evacuat a Mallorca un menor en estat greu després que xoqués el ferri on viatjava contra un illot a EivissaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nen de 10 anys ha estat evacuat a l'Hospital de Son Espases, a Mallorca, en estat greu, després que un ferri, que uneix Eivissa i Formentera, xoqués en la nit del dissabte contra un illot.

Els fets van tenir lloc sobre les 21.55 hores quan el ferri de la naviliera alemanya FRS, que cobreix la ruta entre les Pitiüses, va embarrancar contra l'illot d'és Malvins, amb 48 persones a bord, entre passatge i tripulació, informa el SAMU 061.

L'equip assistencial d'ambulància es va traslladar fins al vaixell accidentat en l'embarcació de Salvament Marítim mentre que la resta de professionals d'emergències van romandre en el port d'Eivissa a l'espera de l'arribada dels passatgers.

Una vegada en l'embarcació accidentada, van ser evacuats en helicòpter fins a l'Hospital Ca Misses, a Eivissa, dos ferits greus i altres 7 menys greus.

La resta de persones va ser traslladada al port amb l'embarcació de Salvament Marítim.

Una vegada en el port, 10 persones en estat lleu van ser traslladades a l'Hospital Ca Misses i altres 6 a la Clínica La nostra Senyora del Rosari, també lleus.

A causa de les lesions patides pel menor de 10 anys, se li va evacuar a Son Espases, l'hospital de referència de les illes.

Fins al port d'Eivissa es van mobilitzar dues ambulàncies de Suport Vital Avançat, dos de Suport Vital Bàsic, una ambulància col·lectiva, Salvament Marítim, Creu Roja, agents de la Policia Portuària i un grup especial d'Operacions.

tracking