Diari Més

Successos

Fereix a dos guàrdies civils amb un ganivet en donar-li una citació judicial

Els va atacar amb un ganivet d'uns 30 centímetres

L'home està en perfecte estat, però desitjant mantenir en l'anonimat de la localització

La Guàrdia Civil localitza a un home del qual els seus familiars no sabien res des de fa 10 anys

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos agents de la Guàrdia Civil han estat traslladats a l'Hospital Universitari Central d'Astúries (HUCA) després que un veí de la localitat asturiana de Salas els assestés diverses punyalades aquest dimecres amb un ganivet quan van acudir al seu domicili per a notificar-li una citació judicial.

Segons ha informat a Efe un portaveu de la Comandància d'Oviedo, si bé encara es desconeix l'abast de les ferides, no es tem per la vida dels agents.

Els fets han ocorregut entre les 8 i 9 d'aquest dimecres quan els dos agents es van personar en el domicili de l'agressor per a fer-li lliurament de la citació i aquest es va abalançar contra ells i els va atacar «de forma totalment desmesurada» amb un ganivet d'uns 30 centímetres.

En aquest moment, es va produir un forcejament en el transcurs del qual els dos agents van ser apunyalats i l'agressor també va sofrir una contusió.

Els dos agents van ser atesos inicialment en el Centre de Salut de Salas, des d'on es va aconsellar el seu trasllat al HUCA per a ser atesos de les ferides infligides amb l'arma blanca.

L'agressor ha estat detingut i, en principi, se li imputa la seva presumpta autoria en un delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat.

tracking