Diari Més

Successos

Assassina la seva dona i després crema el cadàver a l'abocador d'un poble veí

Els fets han passat a la província de Màlaga

Imatge de l'ajuntent de Rincón de la Victoria.

Assassina la seva dona i després crema el cadàver a l'abocador d'un poble veíAjuntament de Rincón de la Victoria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de 53 anys de Rincón de la Victoria (Màlaga) va ser detingut el dilluns per la Guàrdia Civil, acusat d'assassinar a la seva dona i cremar presumptament el seu cadàver en un abocador de la localitat malaguenya de Nerja, segons fonts de la investigació.

L'alcalde de Rincón de la Victoria, Francisco Salado, ha lamentat per Twitter l'assassinat «en un nou cas de violència de gènere» i ha mostrat la seva més absoluta repulsa.

Segons ha avançat la cadena Ser, l'home és molt conegut en la localitat i pel que sembla després d'assassinar a la seva dona va intentar desfer-se del cos traslladant-lo a l'abocador on presumptament el va cremar.

Fonts de la recerca han indicat a Efe que la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació dels fets i estan recaptant tota la informació del cas per a determinar les circumstàncies de l'assassinat.

El cas seria el cinquè a Andalusia en el que va d'any i se suma les 28 dones assassinades per les seves parelles o exparelles en 2021 a Espanya, segons la Delegació del Govern per a la Violència de Gènere.

A més, hi ha un altre cas de violència masclista que està sota investigació.

tracking