Diari Més

Successos

Mor una noia de 19 anys en un accident a Badajoz amb altres quatre ferits

L'accident ha tendit lloc sobre les 06.00 hores en el quilòmetre 24,9 de la EX-209

Imatge d'arxiu de la EX-209.

Mor una noia de 19 anys en un accident a Badajoz amb altres quatre feritsGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una noia de 19 anys ha mort aquest diumenge i altres quatre persones han patit ferides de diferent consideració en sortir-se de la via un vehicle en el terme municipal de Pueblonuevo del Guadiana (Badajoz), ha informat el Centre d'Urgències i Emergències 112-Extremadura.

L'accident ha tendit lloc sobre les 06.00 hores en el quilòmetre 24,9 de la EX-209, prop de la citada localitat pacense.

Fins allí s'han desplaçat dotacions dels parcs de bombers de Mèrida i Pobla de la Calçada i efectius de la Guàrdia Civil, així com personal del Servei Extremeny de Salut amb una Unitat Medicalitzada, una altra de Suport Vital Bàsic i una ambulància convencional, que no han pogut fer res per la noia.

A més, han resultat ferits menys greus un home, l'edat del qual no es facilita en el comunicat del 112, i un altre jove de 22 anys, amb luxació de maluc.

Una dona, de la qual tampoc s'informa de la seva edat, ha patit ferides lleus, i una noia 18 anys amb trauma en una mà i una ferida en una cama.

Tots ells han estat traslladats fins a l'Hospital Universitari de Badajoz, excepte la noia més jove, que ha estat derivada fins a l'Hospital Perpetu Socors de la capital pacense.

tracking