Diari Més

Successos

Troben a un nen de 4 anys que havia desaparegut asfixiat en el seu bagul de les joguines

La família va imprimir cartells i va haver-hi voluntaris en tasques de cerca, però el petit no va arribar a sortir de la seva casa

Imatge d'arxiu d'una caixa amb joguines.

Troben a un nen de 4 anys que havia desaparegut asfixiat en el seu bagul de les joguinesPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ho van buscar per tots costats, van penjar cartells i fins i tot es van formar quadrilles de voluntaris per a trobar-ho, però estava a tot just uns centímetres d'on havia desaparegut a la seva casa deHurricanteCity, Utah (els EUA).

Tal com recullTooFab,KacheWallis, un nen de quatre anys, va ser vist per última vegada dissabte passat a la nit, quan la seva àvia el va ficar en el seu llit a la seva casa. Al matí següent, la dona va descobrir horroritzada que el nen no estava al seu llit.

Familiars i amics van començar a buscar, però no ho van trobar per cap part. Immediatament van cridar a la policia, que es va unir a la cerca, van publicar cartells en les xarxes socials i van sol·licitar l'ajuda d'altres agències i de voluntaris de la comunitat, però no hi havia rastre del petit.

«Durant el transcurs de la cerca i recerca, es va decidir que s'havia de realitzar una altra cerca a la casa a la recerca deKache», va escriure la policia en un comunicat. «Va ser en aquest moment quan els detectius van localitzar aKachedins d'un petit bagul de joguines en el seu dormitori», van dir.

Després d'entrevistar els membres de la família i realitzar més recerques, van arribar a la conclusió que el nen s'havia pujat al bagul pel seu propi compte i havia quedat atrapat. No se sap quant temps va sobreviure endins, o si encara estava viu quan va ser donat per desaparegut per primera vegada.

L'Oficina del Mèdic Forense d'Utah va concloure que es va tractar de mort accidental a causa d'asfíxia posicional, cosa que significa que accidentalment s'haviacontorsionat el seu cos en una posició que li impedia respirar.

«El nostre més sentit condol per aKachei la seva família», va escriure el Departament de Policia deHurricane, agraint també a l'Oficina del Xèrif del Comtat de Washington, el seu equip de cerca i rescat, el Departament de Bombers deHurricaneValley, el Centre de Comunicacions deStGeorge, el Departament de Policia deStGeorge, el Departament de Policia de Washington. com els ciutadans deHurricane, tots els quals van participar en la cerca del nen, qui va ser trobat tràgicament solament a uns centímetres d'on va desaparèixer.

Ara s'ha obert un compte deGoFundMeper a ajudar econòmicament a la família amb les despeses del sepeli.

tracking