Diari Més

Successos

El Suprem confirma la condemna d'11 anys a un home per abús sexual a la seva néta

L'acusat havia comès el delicte durant l'estiu de 2015 aprofitant que els pares no hi eren i la seva dona estava distreta

Imatge general de la façana principal del Tribunal Suprem.

Tribunal SupremACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tribunal Suprem ha declarat ferm la condemna a 11 anys de presó fixada per a un home a qui l'Audiència de Badajoz va considerar autor d'un delicte d'abusos sexuals sobre la seva néta, de 16 anys.

La sentència havia estat recorreguda, però aquest recurs va ser desestimat pel Tribunal Superior de Justícia d'Extremadura (TSJEx).

L'advocat de l'acusació particular, José Duarte, ha explicat a Efe que després d'aquesta decisió s'ha demanat l'ingrés a la presó de l'acusat.

Segons ha recordat Duarte, el Tribunal Superior de Justícia d'Extremadura va donar la raó a l'Audiència provincial, i encara que la defensa va manifestar que recorreria davant el Tribunal Suprem, finalment no el va fer, per la qual cosa l'Alt Tribunal declara ferm la sentència.

Segons la sentència de l'Audiènciapacense, el condemnat va abusar sexualment de la menor durant l'estiu de 2015 en el camp de la seva propietat a la comarca Zafra-RíoBodión, aprofitant que no es trobaven els seus pares i que la seva pròpia dona feia tasques domèstiques.

L'home li va dir a la menor que «no li ho expliqués a ningú», segons explica la sentència, que li va condemnar també al pagament d'una indemnització de 20.000 euros.

tracking