Diari Més

Successos

Detingut un home per abusar sexualment d'una menor de 14 anys a Marbella

La menor patia abusos sexuals continuats des de fa més d'un any per part d'un home que li doblava l'edat

Imatge d'arxiu de la

policia nacional, cotxePolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 29 anys ha estat detingut per la Unitat de Policia Nacional adscrita a la comunitat autònoma com a presumpte autor d'abusos sexuals a una menor de 14 anys en la localitat malaguenya de Marbella.

La recerca es va iniciar fa unes setmanes, després de constatar que la menor estava en una «flagrant situació de risc», ja que presentava un alt grau d'absentisme escolar i convivia en un entorn social i familiar inadequat, segons ha informat aquest dijous la Junta en un comunicat.

Segons les perquisicions, la menor patia abusos sexuals continuats des de fa més d'un any per part d'un home que li doblava l'edat, una situació que coneixien tant la mare de la menor com la progenitora del presumpte autor dels fets, per la qual cosa ambdues van ser investigades.

Els agents van detenir al presumpte autor dels abusos, que va ser posat a disposició judicial acusat d'un delicte contra la llibertat i indemnitat sexual.

La realització d'actes sexuals amb menors de 16 anys és considerat com a delicte, tret que es tracti de relacions consentides amb una persona pròxima al menor per edat i existeixi un grau de desenvolupament o maduresa, circumstància que no es produïa en aquest cas.

tracking