Diari Més

Successos

Detingut a Amposta un home per intentar evitar que un company denunciés un accident laboral

Els Mossos d'Esquadra li atribueixen delictes de detenció il·legal, coaccions i amenaces

Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos d'Esquadra

detenció, Mossos d'Esquadra, policia, detingutMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí d'Amposta de 56 anys i nacionalitat marroquina va ser detingut dimarts pels Mossos d'Esquadra acusat d'intentar impedir que un company de feina denunciés un accident laboral que havia patit mentre treballava al camp d'una finca de Masdenverge (Montsià). Segons van poder saber els agents, la víctima va patir una fractura de cama després que li atrapés un tractor que havia bolcat. Els Mossos també van esbrinar que el ferit treballava en situació irregular, ja que no tenia contracte, i que després de ser tractat a l'hospital el detingut el va traslladar a un magatzem i el va tancar contra la seva voluntat. Durant el temps que va estar tancat, el va amenaçar i coaccionar perquè no denunciés els fets i li va arribar a oferir 20.000 euros.

Un cop identificat el presumpte autor, els investigadors van detenir-lo dimarts a Amposta. Els Mossos també van informar del cas a Inspecció de Treball de la Generalitat de Catalunya.

El detingut ha passat avui dijous a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Amposta acusat dels delictes de detenció il·legal, coaccions i amenaces. El jutge ha decretat deixar-lo en llibertat amb càrrecs.

tracking