Diari Més

Successos

Detinguda una dona que tancava en una gàbia la seva filla autista

La situació va ser descoberta per la policia a la localitat de Melbourne, a Florida, després que la nena es va escapar a casa del veí

Imatge distribuïda per la policia de Melissa Doss.

Detinguda una dona que tancava en una gàbia la seva filla autistaBrevard County Sheriff's Office

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de Melbourne, al centre de Florida, va ser arrestada i acusada de tenir a la seva filla, una menor que pateix d'autisme sever, tancada en una gàbia a la seva casa, van informar aquest dimarts mitjans locals.

Melissa Doss, de 42 anys, va ser acusada aquest dilluns d'un delicte d'abús agreujat d'un menor i negligència infantil.

La detenció de la dona, a la qual un jutge va imposar una fiança de 20.000 dòlars, es va produir aquest cap de setmana, quan un veí de Doss va trucar a la línia d'emergències 911 per a informar que un menor havia grimpat per sobre seu a prop i era al seu pati.

Els agents que es van personar en el lloc dels fets van descobrir que la nena no sabia parlar i, després d'interrogar a la mare, aquesta els va dir que la nena s'havia escapat de la casa, va recollir el canal CBS Miami.

Els investigadors també van descobrir que la nena dormia en una «gàbia casolana feta de metall i fusta» on la tancava a la nit.

Els agents de la policia van informar de les condicions deplorables de la casa, amb «olor de femta i orina» i «escombraries, insectes de tota mena, aranyes i mosques» pertot arreu.

A més, algunes zones del sostre havien desaparegut, van detectar floridura a tota la casa i els banys no funcionaven.

tracking