Diari Més

Successos

Una víctima de maltractament cau al riu Ebre quan fuig de la seva exparella a Logronyo

El detingut, de nacionalitat espanyola, serà posat a la disposició de l'autoritat judicial

Imatge d'arxiu de la

policia nacional, cotxePolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una jove víctima de maltractament va caure al riu Ebre al seu pas per Logronyo en fugir de la seva exparella, amb la qual havia mantingut una relació de tres anys i qui l'havia agredit al carrer, després que l'home, de 23 anys, fos detingut com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere.

Un veí del carrer Cigonya de Logronyo va alertar que havia vist, cap a les 23.25 hores d'ahir, que un home agafava pels cabells una dona mentre li propinava cops, la tirava al terra i l'amenaçava amb un objecte de grans dimensions, ha detallat aquest dimarts la Prefectura Superior de Policia de La Rioja en una nota.

Aquest testimoni va assenyalar que va intercedir entre la víctima i el seu agressor i va aconseguir agafar l'home perquè la dona fugís del lloc, però el detingut també va aconseguir fugir i va entrar en un portal d'aquest carrer.

Després d'això, agents de la Policia Nacional i Local de Logronyo van ser avisats perquè una dona estava atrapada en una zona inundable de l'Ebre, a Riojaforum; i demanava ajuda.

Els agents van aconseguir arribar fins a un camí de difícil accés, es van endinsar entre els arbres i la mala herba i van trobar a la dona atrapada en una de les branques i amb el nivell d'aigua a l'altura de la barbeta, i llavors va ser rescatada pels Bombers i assistida pels sanitaris, que la van traslladar a l'Hospital de Sant Pere de la capital de La Rioja.

Una vegada a l'hospital, la víctima va relatar que havien discutit perquè havien mantingut una relació durant tres anys i havien trencat, per la qual cosa s'havien retret la causa de la ruptura, cosa per la qual va ser agredida per la seva exparella i va fugir en direcció a l'Ebre. A la vora del riu va ser llavors quan va relliscar i va caure, encara que va aconseguir no enfonsar-se agafant-se a un tronc.

Poc després, els agents van acudir de nou al carrer Cigueña perquè la mare de la víctima havia vist a l'agressor de la seva filla passejant un gos.

L'agressor, que va ser detingut moments després en aquest carrer, es va mostrar agressiu i violent, va empènyer i va donar puntades als agents, per la qual cosa va ser immobilitzat perquè cessés en la seva actitud. A més, un policia nacional va requerir assistència mèdica per les lesions ocasionades.

El detingut, de nacionalitat espanyola, serà posat a la disposició de l'autoritat judicial en les pròximes hores.

tracking