Diari Més

SUCCESSOS

Investiguen el possible abandonament d'una nena de 2 anys a Traspinedo (Valladolid)

Una veïna del poble es va trobar la petita a la porta de casa seva

Imatge d'arxiu de la Guàrdia Civil

Investiguen el possible abandonament d'una nena de 2 anys a Traspinedo (Valladolid)Guardia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil està investigant el possible abandonament d'una nena de 2 anys per part dels seus pares a Traspinedo (Valladolid), una població situada a 25 quilòmetres de la capital val·lisoletana, han informat aquest dimarts a Efe fonts de l'Institut armat.

Va ser dilluns a la tarda quan una persona va contactar amb els agents per a donar a conèixer la situació de la petita, han precisat aquestes fonts.

L'alcalde de la localitat, Javier Fernández, ha explicat a Efe que va ser una veïna del poble la que va alertar a la Guàrdia Civil en trobar a la petita a la porta de la seva casa.

La nena es troba en l'actualitat en acolliment amb uns oncles seus en Traspinedo, mentre els Serveis Socials avaluen la seva situació i apliquen els protocols corresponents en els casos de menors, han dit a Efe fonts de la Conselleria de Família i Igualtat d'Oportunitats.

Ha subratllat que desconeix la identitat de la menor, qui pel que sembla té familiars de nacionalitat estrangera que resideixen de manera temporal, per qüestions de treball, en aquesta localitat que compta amb 1.200 veïns empadronats.

La Guàrdia Civil continua amb les gestions per a esclarir la situació de la nena, sense que de moment hagin facilitat més dades, a l'espera del desenvolupament de la recerca.

tracking