Diari Més

Successos

Detingut a Madrid per circular borratxo i atropellar intencionadament un ciclista que li va recriminar una infracció

L'home va intentar, quan va arribar la policia, que la seva parella fes veure que era ella qui conduïa

Dos agents de la Policia Municipal de Madrid.

L'avís dels veïns a la Policia davant els lladrucs d'un gos salva la vida a un malalt de Covid-19 a Madrid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Municipal de Madrid ha detingut a un home que, en estat d'embriaguesa, va atropellar a un ciclista a la capital que li va recriminar haver-se saltat un cedeixi el pas i va intentar al·legar que era la seva parella la que conduïa el vehicle, segons han informat a Efe fonts policials.

El succés va passar dimecres passat 21 de juliol a les 22.45 hores al carrer Sainz de Baranda, del districte de Retiro, on el conductor d'un vehicle, de 32 anys d'edat, es va saltar un cedeixi el pas i un grup de ciclistes li va recriminar la maniobra.

La seva reacció va ser dirigir-se al grups i va acabar atropellant a un d'ells, que va ser arrossegat més de 20 metres i la bicicleta dels quals va quedar sota el cotxe.

Després d'aquest atropellament intencionat, l'home va trucar a la seva parella perquè es personés al lloc i va iniciar una discussió amb els ciclistes.

El ciclista ferit, de 37 anys, tenia fractura al canell esquerre i lesions en peus i espatlla. Va ser traslladat a l'Hospital Gregorio Marañón pel Samur-Protecció Civil.

Quan van arribar els agents de policia, el conductor va intentar al·legar que el cotxe el conduïa la seva parella qui va confirmar aquesta excusa.

No obstant això, al final va acabar admetent que era ell qui portava el cotxe i va donar positiu en el test d'alcohol amb una taxa de 0,35 mg/l.

Per tot això, va ser detingut pels agents de la Policia Municipal, els qui recapten la informació dels testimonis del succés i analitzen les marques en l'asfalt.

tracking