Diari Més

Successos

Un jove mata al seu oncle a València després d'una discussió familiar

El jove tenia una ordre d'allunyament dels seus pares

Imatge d'arxiu de la

policia nacional, cotxePolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de 24 anys ha matat presumptament aquest divendres al seu oncle de 36 anys a la ciutat de València durant una discussió familiar i posteriorment s'ha lliurat a la Policia, segons han informat a EFE fonts de la Policia Nacional.

El succés ha ocorregut aquest divendres a la tarda a l'habitatge dels avis del jove, situada al carrer Borriol, on hi ha acudit la víctima tot i tenir una ordre d'allunyament cap als seus pares.

Pel que sembla, s'ha desencadenat una discussió, durant la qual el nebot ha atacat suposadament al seu oncle amb una arma blanca i li ha causat ferides al coll que li han causat la mort, de manera que els serveis sanitaris que han acudit posteriorment només han pogut confirmar la defunció.

Fonts policials han explicat que el jove ha trucat al telèfon d'emergències 112 per a informar del que havia ocorregut i fins a l'habitatge ha arribat primer la Policia Local, a la qual s'ha lliurat sense oferir resistència i ha explicat el que havia ocorregut.

L'arma ha estat trobada al domicili i les diligències i el detingut han passat a la Policia Nacional, que s'ha fet càrrec de la investigació.

tracking