Diari Més

Policial

El detingut per agredir un sanitari al Metro de Madrid, davant el jutge

El jove, de 19 anys i de nacionalitat colombiana, va colpejar l'home que li va recriminar que no dugués la mascareta dins el vagó

Captura del vídeo on es pot veure l'agressor, amb gorra rosa i la víctima, agenollada.

Brutal agressió: Un sanitari perd un ull després de recriminar a un viatger del Metro a Madrid no dur mascareta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jove de 19 anys que presumptament va agredir a un sanitari al Metro de Madrid passa aquest dimecres a disposició judicial, segons han informat a Efe fonts policials.

L'home, de nacionalitat colombiana i al qual se li atribueix un delicte de lesions greus, serà interrogat en un dels jutjats de guàrdia de Madrid, situats en Plaza Castella, concreten a Efe fonts jurídiques.

Aquest individu no tenia regularitzada la seva situació a Espanya i també comptava amb antecedents per diversos robatoris i furts al descuit, delictes contra el patrimoni i una reclamació judicial a les Illes Balears.

L'agressió es va produir dijous passat a l'estació d'Alto del Arenal, de la línia 1 del Metro, quan el sanitari suposadament el va instar a posar-se la mascareta.

En un vídeo que circula en xarxes socials s'aprecia com un home propina un fort cop en la cara al sanitari amb el que sembla un puny americà.

«Carallot, que et quedi clar; tant de bo et moris», va dir l'agressor a la víctima abans d'abandonar el comboi.

Després del succés, Metro va avisar a la Policia Nacional i al Servei d'Assistència Municipal d'Urgències-Protecció Civil (SAMUR-PC), que va atendre la víctima de l'agressió i li va traslladar a l'hospital 12 d'Octubre, precisament el centre on treballa.

Diversos dies després el sanitari va rebre l'alta i la seva evolució marcarà quant de visió en l'ull ha perdut per l'agressió.

Aquest dilluns la Policia Nacional va detenir al seu presumpte agressor en el madrileny barri de Villaverde quan es dirigia al seu domicili a recollir estris personals per a probablement ocultar-se en un altre lloc.

També s'havia canviat el color de pèl i fins i tot ocultava els cèrcols de les orelles per a evitar ser reconegut.

Fonts pròximes al cas van indicar a Efe que una persona va acudir als jutjats per a declarar que coneixia al presumpte agressor i aportar les seves dades personals.

De manera paral·lela, els investigadors han pres declaració als dos acompanyants d'aquest individu en el moment de l'atac.

tracking