Diari Més

Policial

El detenen per gravar dones a una platja i descobreixen que tenia imatges de vaginoplàsties

L'home havia aconseguit les imatges íntimes d'usuaries de la clínica ginecològica de Màlaga, on treballa com a recepcionista

Imatge d'arxiu de la Policia Local de Màlaga.

Policia Local de MàlagaPolicia Local de Màlaga

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un recepcionista d'una clínica ginecològica de Màlaga ha estat detingut per la Policia Local pel suposat accés a imatges íntimes d'ús professional de les pacients, després que fos recriminat per una persona a la platja per gravar a dones en bikini sense el seu consentiment.

L'home, de 50 anys, ha estat arrestat com a presumpte autor d'un delicte contra la intimitat i el dret a la pròpia imatge, segons ha informat aquest dimarts la Policia Local en un comunicat.

L'actuació va començar a les 15.47 hores del passat 26 de juny, quan una trucada va alertar a la Policia Local que un home estava dirigint una càmara oculta cap a dones, algunes d'elles amb aparença de ser menors d'edat, que estaven en bikini a la platja de la Malagueta, la qual cosa havia motivat una discussió després de recriminar-li la seva actitud.

Arran d'aquesta denúncia, agents que prestaven servei de paisà van aconseguir localitzar gairebé dues hores més tard a un home que coincidia amb la descripció.

Els agents van comprovar que portava una càmera de vídeo l'objectiu del qual estava recobert en part amb cinta aïllant negra per a dissimular els enregistraments, i van trobar cinc targetes de memòria i un telèfon mòbil.

En el telèfon, segons va mostrar de manera voluntària, hi havia nombrosos arxius de vídeo en els quals, pel que sembla, tenia enregistraments de les parts íntimes de pacients d'una clínica ginecològica, en alguns casos de vaginoplasties, amb l'agreujant que estaven en la carpeta d'una aplicació de missatgeria instantània, la qual cosa apuntava al fet que aquestes imatges podrien haver estat compartides.

«Si bé sembla que el material es va obtenir amb el consentiment de les afectades per a ús exclusivament professional», la Policia assenyala que el detingut «podria haver-se valgut de la seva condició d'empleat de la clínica en tasques administratives» per a accedir al mateix sense el consentiment de les afectades.

Mancant esclarir si va poder comptar amb la col·laboració o negligència en la custòdia de les imatges per part d'algun altre empleat del centre, amb el que podria haver vulnerat la intimitat de les clientes de la clínica i incórrer en un delicte, els agents el van detenir.

L'home va ser traslladat a dependències judicials, al costat dels dispositius d'enregistrament i les targetes de memòria intervinguts.

tracking