Diari Més

Successos

Tres detinguts per quedar-se amb 120.000 euros d'una anciana de 95 anys a València

Els sospitosos van arribar a demanar préstecs personals per valor de 7.500 euros, realitzats a nom de la perjudicada.

Imatge de recurs de la Guàrdia Civil

Nou mesos de presó per a un guàrdia civil per discutir amb el seu superiorCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha detingut a tres persones, dos homes i una dona d'entre 31 i 33anysi nacionalitat espanyola, per apropiar-se de 120.000 euros d'una anciana de95anysque vivia en una residència a La Pobla de Vallbona (València).

La investigació va començar al final del passat mes de març, quan la víctima va interposar una denúncia en la Guàrdia Civil de La Pobla de Vallbona per sostracció per diferents mitjans d'una gran quantitat de diners dels seus comptes bancaris.

La dona, de95anys, viu en una Residència de Tercera Edat d'aquesta localitat a règim complet, per la qual cosa no va saber del robatori fins que la residència no va poder cobrar els honoraris per l'estada.

Segons la Guàrdia Civil, després de recaptar informació de diferents bancs es va determinar que des del 2 de gener del 2017 es portaven produint pagaments en diferents comerços amb targetes associades als comptes de l'anciana a benefici dels detinguts i amb una despesa superior a 30.000 euros.

Posteriorment un dels homes, mitjançant l'engany, va aconseguir un poder notarial per a gestionar la venda d'un habitatge de propietat de la perjudicada, i el mateix dia de la signatura notarial va efectuar l'extracte de tot el capital disponible en els comptes bancaris d'aquesta, així com el rescat d'un pla de pensions de 60.000 euros.

Suposadament es va realitzar lacompra, unsdies després, d'un vehicle d'alta gamma, usant els diners retirats i transferits pels suposats autors, segons la Guàrdia Civil.

Els sospitosos van arribar fins i tot a demanar préstecs personals per valor de 7.500 euros, realitzats a nom de la perjudicada.

tracking