Diari Més

Successos

Detenen en un hotel d'Alacant un home croat buscat per una brutal pallissa al seu país

Les autoritats de Croàcia van emetre una Ordre Europea de Detenció i Lliurament per delictes contra la seguretat de l'estat

Els fets van tenir lloc el passat dijous a un barri de Cadis

La Policia Nacional irromp en un pis equivocat en una operació i immobilitza a la seva habitantCNP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de nacionalitat croata ha estat detingut el passat cap de setmana en un conegut hotel de la ciutat d'Alacant per comptar amb una ordre de recerca del seu país per una brutal pallissa a dues persones amb un bat de beisbol en una discussió de trànsit.

Segons la Policia Nacional, aquesta agressió va ser comesa, suposadament, per l'arrestat i per un altre home a l'abril de 2017 en la capital croata, Zagreb, i s'enfronta a una pena de 5 anys de presó.

Les autoritats de Croàcia van emetre una Ordre Europea de Detenció i Lliurament per delictes contra la seguretat de l'estat, contra l'ordre públic i contra les persones.

Els fets es van produir després d'un accident entre tres cotxes, un d'ells conduït pel fugitiu, qui al costat d'un altre individu va colpejar brutalment a un altre conductor amb un bat, així com amb mitjançant cops de puny i puntades.

Posteriorment, quan el copilot del vehicle conduït per la víctima va voler auxiliar-li va ser intimidat seriosament pel detingut amb amenaces de mort brandant el bat enlaire.

Aquesta persona va haver de tornar dins del cotxe i presenciar com tots dos agressors s'acarnissaven de nou amb la víctima, que va quedar malferida, i a continuació també va ser apallissat.

Les víctimes van sofrir greus lesions en tot el seu cos, així com una fractura de la mandíbula el conductor i l'aixafament del pit el copilot, a més d'altres lesions de gravetat, mentre que el seu cotxe va quedar també molt danyat per cops.

L'arrestat ha estat posat a la disposició del jutjat de guàrdia d'Alacant, que l'ha traslladat al número 3 del Jutjat Central d'Instrucció número 3 de l'Audiència Nacional, que s'encarregarà dels tràmits per a l'extradició.

tracking