Diari Més

Justícia

Condemnat a 60 anys de presó per atropellar a un home i la seva dona embarassada

El conductor tenia cinc arrestos previs per conduir sota els efectes de l'alcohol i el permís de conduir revocat

Cos policial de l'estat de Florida (els EUA)

Condemnat a 60 anys de presó per atropellar a un home i la seva dona embarassadaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home arrestat el 2018 a Florida (els EUA) per un accident de trànsit en què va morir el conductor d'un altre vehicle i la seva dona, en avançat estat d'embaràs, va ser condemnat a 60 anys de presó, van informar aquest dilluns mitjans locals.

Un jurat del comtat de Nassau, en l'extrem nord-est de Florida, va condemnar a Shawn Blitchington, de 48 anys, a 60 anys de presó pels delictes d'homicidi involuntari sota els efectes de l'alcohol (DUI), donar-se a la fugida i conduir amb una llicència revocada permanentment.

El succés es va produir al juliol del 2018, quan Blitchington, en estat d'embriaguesa, conduïa el seu camió a la nit en sentit contrari i sense llums per la carretera US 301 i va col·lidir frontalment contra un altre acte en el qual viatjaven Bailey McKnight, de 22 anys, i la seva parella Ryan Kennedy, de 21.

A conseqüència de l'impacte, va morir la parella, ella en estat de gestació de vuit mesos i mare d'un altre nen, va afirmar el canal local News4JAX.

Blitchington va fugir del lloc dels fets a peu però va ser arrestat poc després pels agents de la Policia prop del lloc del sinistre.

«Quan va decidir beure alcohol en excés el 22 de juliol de 2018, posar-se al volant del seu camió i conduir per les carreteres del comtat de Nassau, es va convertir en un força de destrucció (...) per a qui va tenir la mala sort de creuar-se en el seu camí aquella nit», li va dir a Blitchington el jutge James Daniel en l'audiència de sentència.

Blitchington va llegir una carta de disculpa a les famílies de les víctimes mortals, presents a la sala, en la qual es va referir al dolor causat per «les seves accions i males decisions» i addicció a l'alcohol.

«Ho sento molt. He causat molt de dolor i sofriment. No hi ha res que pugui fer per a solucionar això», va dir.

Els registres mostren que Blitchington tenia cinc arrestos previs per conduir sota els efectes de l'alcohol i el permís de conduir revocat.

tracking