Diari Més

Detingut un home de 67 anys per un delicte d'extorsió sexual a una menor

L'arrestat és d'origen britànic i regentava un establiment d'allotjament on residia i en què havia acollit a la jove

Imatge d'un vehicle de la Policia Nacional.

policia nacionalPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de67anys ha estat detingut a Alacant pels presumptes delictes d'abús sexual, extorsió sexual, corrupció de menors i contra la salut pública en gravar la relació que va mantenir amb una menor a la qual havia facilitat drogues i a la qual va amenaçardedifondre aquest vídeo per a obligar-la a tenir noves trobades sexuals.

Els fets han estat investigats pel Grup II de la Unitat Família i Dona de la Brigada de Policia Judicial d'Alacant després de la denúncia de la menor, de15anys, segons un comunicat de la Comissaria Provincial.

L'arrestat, d'origen britànic, regentava un establiment d'allotjament en el qual residia i en el qual havia acollit a l'adolescent, també de la mateixa nacionalitat i amiga de la família, on aquesta ajudava en les labors de neteja i condicionament del lloc.

L'acusat, després de facilitar begudes alcohòliques i diverses drogues, va aconseguir presumptament doblegar la voluntat de la jove i mantenir amb ella una relació sexual.

Posteriorment va intentar tenir noves trobades sexuals amb la víctima, encara que ella es va negar, arribant a amenaçar-ladedifondre un vídeo entre amics i familiars que havia gravat en l'esmentat primera trobada.

Davant això, la menor no va aguantar més i es va personar a la Comissaria de Policia Nacional per a denunciar els fets i on immediatament va ser atesa per agents especialistes de la Unitat Família i Dona (UFAM).

Tramitada la denúncia, els agents van aconseguir identificar plenament al presumpte autor i van donar amb el lloc on s'havien desenvolupat els fets denunciats.

Amb totes les dades, els agents de laUFAMvan establir un dispositiu especial en el qual es va produir la detenció de l'investigat.

També van dur a terme un registre en el seu habitatge on, a més de diversos dispositius electrònics, com a mòbils, tauletes i ordinadors, van localitzar més de vuit quilos de marihuana, diverses dosis d'heroïna, cocaïna i droga 'tutsi', i gran quantitat de pastilles estimulants, segons la nota de premsa.

El detingut va ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia d'Alacant, que va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs i li va imposar una ordre d'allunyament cap a la denunciant.

tracking