Diari Més

Policial

Detingut per intentar escanyar a la seva parella al mig d'un carrer de València i agredir a l'agent que l'anava a detenir

L'home va ridiculitzar i faltar al respecte a l'agent pel fet de ser dona i , en un moment donat, va aixecar la mà amb la intenció d'agredir-la

Imatge d'un vehicle de la Policia Nacional.

policia nacionalPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional van detenir a València a un home de 35 anys com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar i de resistència i desobediència als agents de l'autoritat, després d'intentar escanyar a la seva parella i posteriorment increpar i amenaçar a una agent quan anaven a detenir-lo.

Els fets van ocórrer dissabte, sobre les 06.30 hores, quan la Sala 091 va alertar als agents perquè es dirigissin a un carrer del districte Abastosde la ciutat on, pel que sembla, un home estava agredint a una dona, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

Els agents van arribar al lloc i allí van veure a una dona que presentava marques a la zona de la gola. Els policies van esbrinar que, moments abans, pel que sembla, la seva parella l'hauria agafat amb força del coll amb les dues mans i hauria intentat ofegar-la mentre la subjectava contra un banc situat a la via pública.

Va ser llavors quan un vianant que va presenciar l'agressió es va acostar a l'home i li va recriminar la seva acció, alertant-lo que avisaria a la Policia. En aquest instant, el sospitós va fugir.

No obstant això, després de realitzar les perquisicions policials, els agents van localitzar a l'home als voltants de la zona, i quan anaven a identificar-lo, va començar a increpar a una memebre de la patrulla policial.

L'home, en actitud agressiva, va començar a ridiculitzar i faltar al respecte a l'agent amb comentaris discriminatoris pel fet de ser dona. A més, en un moment donat, va aixecar la mà amb la intenció d'agredir a la policia.

Finalment, la Policia Nacional ha detingut a l'home, d'origen rus, com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar i de resistència i desobediència a agents de l'autoritat. L'arrestat ha passat a disposició judicial.

tracking