Diari Més

Successos

Una morta i tres ferits en una col·lisió frontal a Menorca

Els fets van implicar dos vehicles on hi havia dues noies i un pare amb el seu fill

Imatge d'arxiu de l'hospital Mateu Orfila de Mahón.

Una morta i tres ferits en una col·lisió frontal a MenorcaWikipedia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 20 anys va morir la nit d'aquest dissabte i altres tres persones van resultar ferides en una col·lisió frontal del vehicle que conduïa amb un altre turisme en la carretera que uneix la localitat menorquina d'Alaior amb la urbanització de Son Bou.

Els fets van tenir lloc poc després de les 23.00 hores quan, per causes que s'investiguen, es va produir el xoc entre el vehicle de la víctima mortal, unFiatPunto, i un Volkswagen Golf, en el qual circulaven un pare amb el seu fill.

La conductora va morir a l'acte, mentre que el seu acompanyant, una altra dona de 26 anys, va resultar ferida greu i va ser traslladada en primera instància a l'hospital MateuOrfilade Maó amb un traumatisme cranioencefàlic.

Aquesta ferida ha estat desplaçada aquest matí a l'hospital SónEspasesde Palma, on roman ingressada en la Unitat de Vigilància intensiva (UCI).

L'home que conduïa l'altre vehicle, de 32 anys, va patir algunes contusions i es troba en observació a l'hospital de Menorca, on també està ingressat el seu fill, de 9 anys, que presenta una contusió pulmonar lleu.

tracking