Diari Més

Successos

Moren dues persones en un accident de trànsit múltiple a Bassella

En el succés s'han vist implicats tres turismes i un autobús

Pla detall de les ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

SEM, ambulancia, emergències, successosACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues persones han mort aquest matí i una tercera ha quedat en estat crític en un accident múltiple en el municipi de Bassella, a la comarca lleidatana de l'Alt Urgell, sinistre en el qual s'han vist implicats tres turismes i un autobús.

Fonts del Servei Català de Trànsit han informat a EFE que els Mossos han estat avisats a les 08.47 hores del succés, que ha tingut lloc en el quilòmetre 128 de la carretera C-14, que es troba tancada al trànsit a conseqüència del sinistre.

Les citades fonts han precisat a EFE que una de les persones mortes viatjava en un vehicle mentre que en un segon anava l'altra víctima mortal i la persona que ha quedat en estat crític, que ha estat evacuada a l'hospitalParcTaulíde Sabadell (Barcelona)

En el tercer vehicle implicat viatjaven altres dues persones, que han quedat ferides lleus i han estat evacuades a l'hospital de La Seu d'Urgell (Lleida).

A l'autobús viatjaven tres persones, el conductor i dues guies, que han resultat il·lesos.

Al lloc del succés s'han desplaçat sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han treballat en el rescat de les víctimes de l'interior dels cotxes.

També s'han mobilitzat diverses dotacions dels Mossos, dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM)i un helicòpter per a l'evacuació dels ferits.

Amb les d'aquest dissabte són 58 les persones que han mort en accident de trànsit enguany en la xarxa viària interurbana de Catalunya.

tracking