Diari Més

Policial

Detingut a Badalona un menor per robar 4 cotxes en venda en una aplicació pel mòbil

Es citava amb els venedors i fugia amb el vehicle amb l'excusa de provar-lo

El jove demanava per provar el vehicle i se l'enduïa per després canviar-li les matrícules.

Detingut a Badalona un menor per robar 4 cotxes en venda en una aplicació pel mòbilPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han detingut a un menor d'edat a Badalona acusat d'haver robat quatre vehicles que s'oferien a través d'una aplicació de compravenda, ha informat la policia catalana aquest dimecres.

El jove, al qual la Fiscalia de Menors va posar en llibertat a l'espera de ser citat, va ser detingut el dissabte i se li imputen quatre delictes de furt d'ús de vehicle, tres per conduir sense haver obtingut el carnet i un altre de falsedat documental a Badalona, Barcelona i Sabadell.

L'autor sempre citava a les víctimes a través d'una coneguda aplicació de compravenda i, quan quedaven per a realitzar la transacció, el lladre aprofitava que el cotxe tenia les claus posades per a emportar-se el vehicle, o bé demanava conduir-lo per a provar-lo i aprofitava per a fugir.

La investigació va sorgir quan un home va alertar als Mossos que havia localitzat el cotxe que li havia robat un menor dies abans a Badalona amb una matrícula que no era la seva.

Els agents van comprovar que la placa pertanyia a un altre vehicle sostret i van poder relacionar al lladre amb un jove que havia robat altres cotxes usant el mateix modus operandi.

Els investigadors van identificar i van detenir al menor, al qual també relacionen amb delictes per conduir sense carnet i per falsificar les matrícules dels cotxes sostrets.

tracking