Diari Més

Policial

Detenen a Madrid a Diego El Cigala per violència de gènere

El cantaor, de 52 anys, ha passat la nit a la comissaria

Diego 'El Cigala'.

Diego 'El Cigala' s'accidenta contra un cotxe fúnebreEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut en un hotel de Madrid alcantaorflamenc DiegoEl Cigalaper un presumpte delicte de violència de gènere, ocorregut a Jerez de la Frontera, Cadis, segons haninformat aEfe fonts de la investigació.

L'arrest s'ha dut a terme aquesta nit a l'HotelCataloniaAtocha, situat al número 81 del carrer Atocha, a la capital.

Després de ser detingut, elcantaor, de52anys, ha passat la nit a la Comissaria deCentro.

No és la primera vegada que DiegoEl Cigalaés detingut per la Policia i el 2014 va ser condemnat pel Jutjat d'Instrucció número 12 de Madrid per una falta d'amenaces a una hostessa a la qual va haver de pagar20dies de multa a raó de sis euros diaris, amb 245 euros pels dies que va estar incapacitada per treballar, a més de 1.200 euros per seqüeles i 2.520 euros per les despeses mèdiques.

Segons els fets provats, DiegoRamónJiménezSalazar, DiegoEl Cigala, va embarcar el 29 de març de 2003 a l'aeroport de Barajas en un vol d'AirEuropa amb destinació a Tenerife i, després d'asseure's, es va dirigir a l'hostessa, a la qual va lliurar una bossa amb un vestit perquè el guardés.

L'hostessa li va contestar que en aquest avió no hi havia armaris i li va indicar que podia col·locar el vestit al compartiment situat damunt del seu seient.

«En un to tremendament exaltat i agressiu», va començar a proferir expressions contra l'hostessa com «ets una bruta, la teva cara no m'agrada res, et trauré de l'avió amb les cames per davant, te'n recordaràs de mi, em cago en tu i en els de la teva raça».

D'altra banda, el passat 6 de maigEl Cigalava patir un lleu accident de trànsit a República Dominicana, quan el seu vehicle va col·lidir amb un carro fúnebre.

L'intèrpret de 'LágrimasNegras' té una carrera de més de25anys en la música, amb aproximadament dotze produccions discogràfiques que han rebut nominacions alsGrammyi discos de platí.

tracking