Diari Més

Successos

Apareix el cos d'una menor a la zona on busquen les nenes desaparegudes a Tenerife

El TSJC afirma que «pràcticament amb tota seguretat» correspon a Olivia, una de les menors desapareguda amb el seu pare

Llanxes de la Guàrdia Civil s'apropen al vaixell Ángeles Alvariño, que aquest dijous ha trobat el cos d'una nena al mar.

Apareix el cos d'una menor a la zona on busquen les nenes desaparegudes a TenerifeEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tribunal Superior de Justícia de Canàries (TSJC) ha informat aquest dijous que, mancant proves mèdiques forenses més determinants, el cos trobat al mar correspon «pràcticament amb tota seguretat» a Olivia, de sis anys, que va desaparèixer al costat de la seva germana, Anna, d'un, i el seu pare, Tomás G., a Tenerife.

El cos va ser trobat pel robot del vaixell de cerca Ángeles Alvariño al migdia d'avui a uns 1.000 metres de profunditat a unes tres milles de la costa de Tenerife i es trobava a l'interior d'una bossa d'esports amarrada a un ancora, informa el Tribunal Superior de Justícia de Canàries. Al costat d'ella, es trobava una altra bossa d'esports buida.

El TSJC ha comunicat que la magistrada titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Güimar acaba de practicar a l'Institut Anatòmic Forense de Tenerife, a La Laguna, l'aixecament del cadàver d'una nena d'entorn dels sis anys.

El TSJC indica que el cos va ser traslladat a terra sobre les 18.00 hores i portat a l'Anatòmic Forense per a l'aixecament.

Des del passat 30 de maig el vaixell de l'Institut Espanyol d'Oceanografia rastreja el litoral de Tenerife a la recerca d'algun rastre d'Olivia i d'Anna.

El pare de les menors va ser vist per última vegada a la marina de Santa Cruz de Tenerife carregant la seva llanxa amb diverses bosses i va arribar a salpar fins a dues ocasions, encara que mai va ser vist amb les menors.

tracking