Diari Més

Successos

Dos germans detinguts per agressió a policies que van intervenir en una festa de matinada a una perruqueria

Els fets van passar a Valladolid, on els agents van actuar després de les queixes d'alguns veïns

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la policia local de Valldaolid.

Dos germans detinguts per agressió a policies que van intervenir en una festa de matinada a una perruqueriaPolicia Local de Valladolid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia va detenir a dos germans a Valladolid, nascuts en 2001 i 1999, com a suposats autors de sengles delictes d'atemptat, comeses en agredir a diversos agents que van acudir a una perruqueria de matinada després de rebre l'alerta de molts sorolls en el local, en què es trobaven deu persones.

Els fets van passar sobre la 1.30 hores del passat diumenge, quan la sala conjunta del 091-092 va rebre l'avís que s'escoltaven molts sorolls en l'establiment, situat en la zona de les Delícies, han informat a Efe fonts de la Policia Local.

Quan van arribar a la perruqueria, un jove els va obrir la porta i els agents van comprovar que a l'interior se sentia molt de soroll, música molt alta i van veure a dues persones que es trobaven en l'estada principal, mentre unes altres van tancar les portes de la rebotiga i el bany.

Els policies van instar als qui es trobaven en el local al fet que sortissin i els van identificar, mentre un d'ells es va mostrar violent i va arremetre contra els agents, després del que va ser arrestat per un delicte d'atemptat.

Un germà del detingut el va defensar i també va agredir als policies, la qual cosa va motivar el seu arrest igualment per un delicte d'atemptat.

Els policies van aixecar actes per incompliments de la llei municipal referida als sorolls i van identificar en total a les deu persones que es trobaven en la perruqueria a aquella hora de la matinada.

tracking